Když jsme u toho hokeje...

....je tu pár informací o krajských hokejových přeborech, Často pohled do hokejového undergroundu přináší zajímavé zážitky.

Pražský přebor vyhrává většinou Bohemka, tak i letos, ale kvalifikace o ligu se nezúčastní.

Ve Středočeské krajské lize vyhrál Slaný v play - off nad Rakovníkem. Zde je tabulka po základní části. Ve středních Čechách se hraje i druhá krajská soutěž, kde se v posledním kole rozhodne o vítězi mezi Spartakem Příbram a Poděbrady.

Plzeňský přebor vyhrály Rokycany, také bývalý účastník druhé ligy, ale také nechtějí hrát o postup, z důvodů především finančních. V jižních Čechách zase pořádně hořelo. Přebor totiž nevyhrály Strakonice, ale Božetické plameny!

Karlovarský a Ústecký přebor zajišťuje jedna společná soutěž s pouhými šesti týmy, kde hraje další tradiční soupeř Slaného, Louny, ale vyhrála Kadaň "B", první soupeř Slaného v kvalifikaci.

Druhým soupeřem Slaného v kvalifikaci o druhou ligu je HC Lomnice nad Popelkou. Přestože v Libereckém přeboru se ještě hraje, postupující je známý. Lomnici čeká zároveň play - off přeboru a kvalifikace o druhou ligu:

Královéhradecký kraj má dobře obsazené dvě soutěže. Zde i s tabulkou Pardubického přeboru.
V Královéhradeckém se ještě nerozhodlo , v Pardubickém také ne, tam vede po prvním finálovém zápase HC Světlá nad Sázavou nad Chrudimí B.

Dál na východ můj zájem nesahá.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Imploze aneb Až na konec času

V Budyšíně, městě věží

Přechod Píseckých hor