Dvě pomazánky jednou ranou
z krajiny ledniček koutů
Dnešní příspěvek do domácí kuchařky ( a nehodlám tím fušovat do řemesla nejmenovanému kutilovi) se týká kombinace na sobotní i všední večer.
Je to příběh o dvou pomazánkách. Jedná se vytváří z lučiny (z té mokré balené nekrabičkované), nakrájené šunky, cibule a pepře. Druhá, klasická česnekovka, z taveňáku, majolky a česneku třeného se solí. To vše bylo v tomto napínavém příběhu šlehačem vyšleháno do hladka v jednu směs. Poté namazáno na chleby a snědeno během prvních dvaceti minut filmu.
Ozdobovačům chlebíčkovým se doporučuje míti při ruce například vlašský ořech, hroznové víno, nakládanou papričku, okurku či cibulku, případně olivy, pomeranč, citrón, mango, broskev i jiné ovoce. Kyselé, sladké, ořechovité. Pivo, víno. Zpěv.
Komentáře
Okomentovat